Butiker Online

Nätets bästa shopping!

Lära sig att trolla med olika kortlekar

Va kul att du hittade hit så att jag får möjlighet att berätta lite mer om olika alternativ till kortlekar när du tänkt börja öva på . Först och främst så glöm det enkla öbergskorlekarna du tidigare köpt på bensinmacken. Det är både dyra och ärligt talat dåliga i förhållande till vad du kan köpa för samma peng om du vänder dig till en välsorterad trolleributik.

Du kommer snabbt att märka skillnaden på det olika kortlekarna i papper och kortlekar i plast. Plastkortlekarna lämpar sig bättre för olika typ av kortspel typ poker och kortspel där man sätter värde av att korten inte ska gå att märka med naglarna eller andra vassa föremål. Man kanske även vill att korten ska hålla längre under viss press från fingrarna som böjer korten lätt för att inte visas för sina medspelare. Då fungerar absolut plastkortlekar bäst.

Magic

Ska du däremot lära dig trolleritrick med kort så bör du använda dig av en kvalitetskortlek som är gjord för att utföra trolleritricks med. Dessa kortlekar har ett helt annat lager än det billiga kortlekarna på bensinmacken. Dels är de behandlade så att det ska glida lätt och känns skönt i handen för att klara olika floruishes som att sprida korten mellan händerna eller på en matta på bordet framför. Du ska även kunna utföra snygga blandningar lätt och korten ska klara av en viss press.

När du väl hittat en kortlekar som passar dig är det dags att öva på hanteringen av kortleken och lära känna dess egenskaper. Jag föreslår att du tittat på detta klipp som ger dig väldigt bra information om vad du kan göra för att lära dig lite hantering av dina kort.

 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Butiker Online

Tema av Anders Norén