Butiker Online

Nätets bästa shopping!

Konsten att komma igång med träning, del 1

Konsten att komma igång med träning, del 1

Många människor i vårt avlånga och mestadels mörka land känner att det är svårt att komma igång med träningen. Trots att det många upplever det som besvärligt att komma igång med träningen så är det allt fler som upplever det ännu desto svårare att faktiskt hålla igång träningen. Vi vet alla hur visan går, i Januari är gymmen överfulla och i Februaris start så glesnar människorna på gymmen allt mer för var dag. Folk vill komma igång och träna, de försöker starta året annorlunda och göra ett i flera perspektiv livsförändrande beslut – men de lyckas otroligt sällan. Varför? Antagligen eftersom de ännu inte bemästrat konsten att komma igång med träningen, och det är just det som denna artikel kommer att handla om – hur kommer man egentligen igång med träningen, och ännu desto viktigare hur fortsätter man hålla igång träningen! Välkommen och häng med på del 1 av 2. 

 

Sätta rimliga mål för träningen

Det är med all sannolikhet vetenskapligt bevisat att människor mår bra att sätta mål och jobba efter de målen. När vi formulerar mål för oss själva och/eller för vår omgivning så har vi mycket mer konkreta drömmar och visioner att arbeta för. Det motiverar oss, ger oss lagom med press och gör att mödan känns mer värt det. När det kommer till träning så är det däremot väldigt viktigt att sätta rimliga mål för träningen, att sätta alldeles för höga mål för träningen ger oss onödig press och en betydligt mindre chans att lyckas då vi alltid känner oss för långt borta från målet och därmed för omotiverade.

 

Komplettera med kosttillskott och vitaminer

Träning i sig är alltid gott, men allra bäst fungerar träningen i kombination med en god kost och ett bra och stabil intag av näringsämnen. Vitaminer som Vitamin B12, Vitamin d och Q10 är viktiga att få i sig, och för att hitta dessa kan man söka på Vitaminer köpa. Utöver vitaminerna så är det viktigt att få i sig mineraler och Antioxidant, och då kan det vara en god idé att börja med kosttillskott. Det finns många former av naturligt protein i tillskotten som ärtprotein till exempel.

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Butiker Online

Tema av Anders Norén